UgemenUEn 22

FORETTEN 75,-

  • Laksebrud med danske asparges og hollandaisecreme
  • MÆSK pandekage med lakserillette, urtecreme og frisk spinat

HOVEDRETTEN 135,-

EFTER KL. 16

  • Stor saftig krebinet med stuvet grønt, små kartofler og syltede agurker
  • Gl. Dags oksesteg med skysauce, smørbagt porre, kartofler og surkål

VEGETARRETTEN 120,-

  • Paneret selleribøf med stuvet grønt, små kartofler og syltede agurker

SUPPEN 50,-

  • Gazpacho (Andalusisk kold suppe)

SALATEN 45,-

  • Frisk melonsalat med feta, mynte, agurk og ristede kerner

MÅLTIDSSALATEN 85,-

  • Kikærtesalat med grillet kylling, røget paprika, urter, sprød kål, grillet peber og hummus med soltørret tomat

DESSERTEN 49,-

  • Koldskål med friske jordbær og hjemmelavede kammerjunkere
  • Chokolademousse med karamel ganache
  • Fantastisk MÆSK-brownie med karamelcreme

WEEKENDSTEGEN 185,-

  • Rosastegt oksesteg med bearnaise, timian kartofler, tomatsalat og blomkålsgratin

FROKOSTRETTEN 120,-

INDTIL KL. 16

  • Klassisk boller i karry med dampede basmatiris og MÆSK æblechutney


SLOW FOOD – FAST

“Slow food fast” er ikke en modsætning
– det er et løfte om ægte smag, serveret uden ventetid

For køkkenchef Mads handler mad ikke om at være prætentiøs – men om at skabe smag, der føles rigtig. I videoen deler han sin tilgang til køkkenet hos MÆSK, hvor ærlige råvarer, balance og gode oplevelser er i centrum.

HUSK:

Bemærk da vi ønsker at sikre, at du får din mad varm og dermed den bedste madoplevelse fra MÆSK, gør vi  ikke din bestilling klar, førend du står i butikken.

Hvis du således gerne vil have din mad til et specifikt tidspunkt, bedes du komme i god tid, da der kan være nogle minutters ventetid – især i rush-hour kl. 17.30 og 19.00.