UgemenUEn 20

FORETTEN 75,-

  • Asparges med friskpillede rejer, dild og mouseline creme
  • MÆSK pandekage med lakserilette, spinat og urtecreme

HOVEDRETTEN 135,-

EFTER KL. 16

  • Boller i karry med dampede basmatiris, MÆSK æblechutney og syrlig råkost
  • Skindstegt kylling med skysauce, små kartofler, syltede agurker og rabarberkompot

VEGETARRETTEN 120,-

  • Smørbagt blomkål og kikærter i karrysauce med dampede basmatiris, Mæsk æblechutney og syrlig råkost

SUPPEN 50,-

  • Tomatsuppe med basilikum og mascarpone
  • Avokadosuppe med ærter, spinat og basilikum

SALATEN 45,-

  • Italiensk Bønnesalat med pestodressing, frisk mozzarella, tomat, oliven og spidskål

MÅLTIDSSALATEN 85,-

  • Asiatisk nudelsalat med grillet kylling, kimchi dressing, ristede peanuts, kinakål og bønnespirer

DESSERTEN 49,-

  • Pistacie panna cotta
  • Klassisk citronfromage
  • Fantastisk MÆSK-brownie med karamelcreme

WEEKENDSTEGEN 185,-

  • Wienersnitzel med stegte kartofler, smørsauce, smørkogte ærter, citron og peberrod

FROKOSTRETTEN 120,-

INDTIL KL. 16

  • Kotelet i fad med bacon, svampe og dampede basmati ris


SLOW FOOD – FAST

“Slow food fast” er ikke en modsætning
– det er et løfte om ægte smag, serveret uden ventetid

For køkkenchef Mads handler mad ikke om at være prætentiøs – men om at skabe smag, der føles rigtig. I videoen deler han sin tilgang til køkkenet hos MÆSK, hvor ærlige råvarer, balance og gode oplevelser er i centrum.

HUSK:

Bemærk da vi ønsker at sikre, at du får din mad varm og dermed den bedste madoplevelse fra MÆSK, gør vi  ikke din bestilling klar, førend du står i butikken.

Hvis du således gerne vil have din mad til et specifikt tidspunkt, bedes du komme i god tid, da der kan være nogle minutters ventetid – især i rush-hour kl. 17.30 og 19.00.